Cornuri cu mucegai pentru elevii de la o scoala din Baia Mare

PREMIERA ACTUALMM  Caz revoltator petrecut astazi, 21 octombrie, la o scoala din municipiul Baia Mare. Mama unei eleve a publicat pe o retea de socializare mai multe imagini cu ceea ce ar trebui sa fie masa sanatoasa pentru fetita ei, din partea statului.

Mai exact, cornul oferit elevei este plin cu… mucegai.

Reactiile altor parinti nu au intarziat sa apara, multi dintre acestia fiind absolut revoltati de starea produselor alimentare primite de catre copiii lor la scoala, produse furnizare de catre o firma de panificatie locala.

Vom reveni in cel mai scurt timp cu mai multe informatii, printre care si numele scolii in care s-a produs "patania". Intre timp, asteptam un punct de vedere oficial din partea Consiliului Judetean, institutie prin care functioneaza programul national "cornul si laptele" in judetul nostru, dar si a Inspectoratului Judetean Scolar Maramures, care ar trebui sa se asigure ca programul decurge la standardele impuse.

Actualizare:

Rasturnate de situatie. Am fost contactati de mama copilului care a adus acasa cornul mucegait. Aceasta sustine ca, defapt, a aflat ulterior ca elevii s-ar fi "batut" cu cornuri in clasa si un produs mai vechi ar fi ajuns la fetita ei. Norocul face ca fata a adus cornul mucegait acasa si nu l-a consumat. Situatia este oricum ingrijoratoare, tinand cont ca elevii de clase mai mici pot oricand sa se imbolnaveasca daca au la indemana produse ramase in banca, expirate sau mucegaite, daca nimeni nu verifica salile de clasa dupa terminarea cursurilor.

Ne bucuram ca in acest caz pare a fi vorba doar de o neglijenta. Cu toate acestea, nu trebuie sa omitem faptul ca multi parinti se plang de calitatea cornurilor distribuite in scolile din Maramures.

Stire in curs de actualizare.

 

ActualMM

Il cunoaSteTi? se cauta proprietarul unui portofel
Citeste
Accidente din cauza alcoolului, conducere fara permis, viteza, sanctiuni aplicate soferilor certati cu legea
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.