CORNELIA SI LUPU REDNIC, dedicatie pentru candidati: ,,Nu uitati de unde ati plecat!"

Dedicatie pentru candidati, de la Cornelia si Lupu Rednic! Cei doi artisti din Maramures ii indeamna pe politicieni sa fie buni gospodari, sa nu uite de unde au plecat si le traseaza si o lista de prioritati. O lista scurta: ce masuri ar trebui sa ia imediat dupa ce vor fi fi alesi.

Cei doi au indemnat si romanii sa iasa la vot si au precizat ca fiecare vot in parte conteaza.

,,Mi-as dori ca politicienii nostri sa nu uite ca nu s-au nascut in functii. Mi-as dori ca politicienii nostri sa nu uite de unde au plecat, sa nu uite ca au fost si ei copii de muncitori, ca au trait intr-un bloc cu cheita la gat, sa nu uite care au fost neajunsurile cand au fost jos si ce pot sa faca ei acum daca sunt sus", le-a transmis Cornelia Rednic candidatilor.

Lupu Rednic: ,,Un primar trebuie sa fie gospodar"
Lupu Rednic a vorbit la Antena 3 despre ce ar face daca ar intra in politica si ar deveni primar: ,,Dupa cat ma uit asa si mai trag cu ochiul ba pe un program, ba pe altul, vezi ca oamenii care fac lucruri bune au probleme. In tara inca merge sa fii umil. Oriunde ai fi, trebuie sa fii gospodar, un primar nu trebuie sa stea la primarie, ci sa lupte pentru oras. Daca as fi primar, prima data as incepe cu o analiza, cum este orasul, daca e curatenie. In Romania dupa ce se face o lucrare, se asfalteaza, dupa vine altcineva si sparge. Nu trebuie sa fie asa, dupa o lucrare nu trebuie sa mai tai o bucatica. Dupa as vorbi cu toti cetatenii orasului pentru curatenie. Dupa aia, foarte mari sanctiuni pentru cei ce nu isi fac curat. Trebuie sa fii curat. Este o vorba, de la parinti am invatat: haina asta chiar daca e carpita, e curata!", a precizat Lupu Rednic.

Cornelia a indemnat tinerii sa nu mai plece din tara, ci sa lupte pentru ca Romania sa fie o tara mai buna: ,,Am auzit pe foarte multa lume spunand acum in pandemie am invatat sa fiu mai bun, acum am invatat sa fiu mai iubitor cu cei din jur, dar asta trebuia sa stie de dinainte. Din toata inima mea si din tot sufletul meu imi doresc sa nu mai plece copii tineri din tara, pleaca, viziteaza, dar intorce-te la tine in tara, daca esti un medic bun lucreaza pentru pacientii din Romania, daca esti un inginer bun, fa ce trebuie pentru tara ta".

,,Mergeti la vot, trebuie sa ne exercitam dreptul de a vota. Du-te si voteaza! Votul tau conteaza", a mai spus Lupu Rednic.

Antena3

Articolul CORNELIA SI LUPU REDNIC, dedicatie pentru candidati: ,,Nu uitati de unde ati plecat!" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

LIVE TEXT: Maramuresul voteaza! 30,47% prezenta la vot la ora 16.00. Scrutinul electoral, in timp real, poate fi urmarit AICI
Citeste
ACTUALIZARE 9/ ALEGERI LOCALE 2020: LIVE TEXT – Urmareste toate informatiile despre scrutinul de astazi, ce se intampla in Baia Mare, Maramures si in Romania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.