Copil de 9 ani, gasit mort in casa. Trupul micutului era plin de rani si vanatai

DESCOPERIRE MACABRA IN CLUJ  Caz cutremurator petrecut sambata noapte in Cluj-Napoca. Un copil de noua ani a fost gasit mort in casa. Anchetatorii, ajunsi la fata locului, au descoperit trupul fara viata al minorului brazdat de rani si vanatai, scrie Stirile Pro TV.

Din primele cercetari, se pare ca baiatul ar fi sfarsit in urma unei batai crunte. Principalii suspecti sunt mama copilului si concubinul acesteia.

Mama copilului a fost cea care a dat alarma putin inainte de miezul noptii. Femeia spune ca si-a gasit copilul mort in casa. Cand au ajuns la fata locului, anchetatorii au descoperit ca minorul era plin de rani si au inceput cercetarile.

"Politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat faptul ca un baiat in varsta de 9 ani era decedat, avand urme de violenta pe corp. Acesta a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei", a declarat Alexandru Ionasc, reprezentantul IPJ Cluj, pentru Stirile Pro TV.

In apartamentul in care a fost gasit copilul locuiau mama acestuia impreuna cu iubitul ei, dar si cei doi frati ai baiatului, in varsta de 12, respectiv 9 ani. Procurorii o suspecteaza acum pe femeie de crima.

Si iubitul acesteia a fost audiat de politisti. Vecinii povestesc ca femeia obisnuia sa isi bata des copiii.

"Stam dedesubtul lor, si de foarte multe ori am auzit copiii plangand, tipand pe acolo. De multe ori din cate am inteles erau si singuri. Nu i-am vazut batuti, cel putin afara nu ii lasa cu copiii ca sa ii vedem noi prin cartier", spune o vecina.

Atat mama copilului, cat si iubitul acesteia, au fost retinuti de politisti. Ceilalti doi copii au fost preluati de medici. Cel mai probabil vor ajunge intr-un centru maternal unde vor primi consiliere psihologica.

 

Sursa: Stirile Pro TV

Unde vor fi amplasate radarele, duminica, 7 iulie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Un canton CFR a luat foc
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.