Copil de 9 ani din Baia Mare, disparut

POLITISTII, IN ALERTA Politistii maramureseni cauta un minor care, la data de 09 iulie a.c., a plecat de la domiciliu, de pe strada Rapsodiei din Baia Mare, si pana in prezent nu s-a intors.

Minorul se numeste IUHASZ ANDREI-PETRE, este in varsta de 9 ani si are urmatoarele semnalmente: 1, 40 m inaltime, constitutie slaba, par saten, ochi caprui. Nu are semne particulare.

La momentul disparitiei era imbracat cu un tricou de culoare alba, pantaloni de trening de culoare negru cu rosu si in picioare avea o pereche de tenisi de culoare albastra.

Persoanele ce pot oferi informatii ce pot conduce la depistarea acestuia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie, sau sa apeleze 112.

 

Actualizare:

 

Baietelul disparut ieri, in jurul orei 17:00, de la locuinta sa de pe strada Rapsodiei din Baia Mare a fost gasit in urma cu putin timp. Acesta a fost predat de catre politisti parintilor lui. Multumim tuturor celor care s-au implicat si au distribuit stirea pentru ca informatia sa ajunga cat mai departe!

Accident rutier soldat cu un ranit, in baia sprie
Citeste
Este cautat un minor disparut de pe str. Rapsodiei din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.