Copiii din Baia Sprie si-au creat un spatiu verde in curtea liceului

INEDIT  Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie si Asociatia Parintilor din Baia Sprie au finalizat proiectul "ECO-NONFORMAL" in perioada aprilie – august 2019.

Scopul proiectului a fost amenajarea cu spatiu verde a curtii din cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie si promovarea atitudinilor eco-constiente prin activitati de educatie ecologica practica in randul elevilor, a tinerilor voluntarilor, a parintilor si a altor membri ai comunitatii.

De-a lungul vacantei de vara elevi, tineri voluntari, parinti, cadre didactice si personalul administrativ al scolii au lucrat impreuna pentru amenajarea terenului, crearea aleilor din piatra si a rondourilor de flori, amplasarea bancutelor din lemn, plantarea arbustilor, a platanilor si a florilor. Rezultatul este un spatiu multifunctional, placut si relaxant.

Partenerii proiectului au fost: Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie si Primaria Orasului Baia Sprie.

Proiectul a fost finantat de MOL Romania si Fundatia pentru Parteneriat in cadrul programului Spatii Verzi, componenta Spatii verzi urbane. Valoarea totala a proiectului a fost de 24.000 lei, valoarea finantarii nerambursabile acordata prin programul "Spatii Verzi" 2019 fiind de 10.000 lei.

Comunicat de presa

Unde vor fi amplasate aparatele radar luni, 9 septembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Cutremur dupa cutremur in Romania
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.