CONTROALE: Sectorul HORECA si pietele agroalimentare, verificate de politistii locali

Biroul Control Comercial din cadrul Directiei Politia Locala a desfasurat, in aceasta perioada, activitati de verificare si informare a agentilor economici din sectorul HORECA, dar si din alte domenii de activitate, cu privire la masurile impuse pentru reducerea riscului de raspandire a virusului SARS-CoV-2.

Politistii locali au verificat acordurile/autorizatiile de functionare, respectiv existenta vizei pentru anul in curs, dar si contractele de concesiune, dupa caz. In acest sens, controalele s-au desfasurat la 57 de agenti economici, 14 terase sezoniere si doua spalatorii auto. Totodata, au fost derulate actiuni de prevenire in pietele agroalimentare de pe raza municipiului Baia Mare, fiind verificati agentii economici/producatorii agricoli individuali, care desfasoara activitati de comert in incinta pietelor. Au fost efectuate monitorizari la saloanelor de infrumusetare precum si unitatile de alimentatie publica in special cele care detin terase sezoniere.

Facem precizarea ca si politistii locali din cadrul Biroului Disciplina Constructii, in perioada 09.11-18.11.2020, au efectuat o serie de controale. Astfel, au fost verificate 15 constructii, iar cu aceasta ocazie au fost intocmite cinci somatii si un proces verbal de contraventie pentru intrarea in legalitate a constructiei executate fara autorizatie de construire si 13 note de constatare.

Cetatenii pot semnala eventualele abateri contraventionale, dar si propuneri de noi locatii pentru amplasarea camerelor de supraveghere, la adresa de email a Politiei Locale Baia Mare- [email protected] sau la numerele de telefon 0372.702702 / 0262.218961.

Sursa foto: Primaria Municipiului Baia Mare

Articolul CONTROALE: Sectorul HORECA si pietele agroalimentare, verificate de politistii locali apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Batrana in varsta de 74 de ani, pozitiva la testul COVID, ranita si abandonata in curtea spitalului
Citeste
Fotbal. Romania, in urna a doua la Campionatul Mondial
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.