Controale in trenurile de persoane si marfa, in statiile si triajele feroviare

In perioada 13-14 noiembrie 2019, Politia Romana, prin Directia de Politie Transporturi, participa la o actiune organizata la nivel european, in scopul protejarii cetateanului si asigurarii integritatii infrastructurii critice.

In aceasta perioada, politisti din cadrul structurilor de transporturi, ordine publica, rutiera si investigatii criminale actioneaza pentru prevenirea si combaterea furturilor de componente de la infrastructura critica , a faptelor savarsite cu violenta, depistarea migrantilor ilegali si verificarea legalitatii transportului/depozitarii marfurilor periculoase.

Politistii actioneaza in trenurile de persoane si marfa, in statiile si triajele feroviare, precum si in alte zone cu un nivel criminogen ridicat pe linia infractiunilor vizate. De asemenea, sunt vizate mai multe obiective economice care gestioneaza infrastructuri critice.

Totodata, sunt efectuate verificari si la centrele de colectare materiale feroase si neferoase adiacente, pentru descurajarea valorificarii ilegale a componentelor sustrase de la infrastructura critica.

Biciclist lovit de masina in Copalnic Manastur
Citeste
Accident rutier la tautii de sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.