Contre la o bere intre sefi ai politiei de frontiera si "contrabandisti", finalizate cu interventia politiei viseu de sus intr-un bar

Imagini de toata jena ne-au fost trimise de unul dintre protagonistii unui scandal iscat intr-un bar din Viseu de Sus. E drept, cel din spatele camerei. Protagonisti: doi sefi ai unor sectoare ale Politiei de Frontiera Maramures. Unul cu doua stele, celalalt cu doar o stea. Alaturi de el, un alt angajat al Ministerului de Interne. De cealalta parte, mai multe persoane care s-ar ocupa cu "lucruri marunte".

CONTEXT

Totul s-a petrecut aseara intr-un local din Viseu de Sus. Seful sectorului Politiei Frontiera Poienile de Sub Munte, adjunctul sefului sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului, dar si un angajat ISU Viseu de Sus, au iesit la o bere.

Nimic deosebit pana in acest moment. Erau in timpul liber si aveau acest drept. Doar ca intre acestia si mai multe persoane de la o masa vecina s-a iscat un scandal. A fost chemata si Politia Nationala.

Ce spun cei din "spatele camerei video"

Conform celor care au efectuat inregistrarea audio-video cu telefonul mobil, seful sectorului Politiei de Frontiera Poienile de Sub Munte ar fi incercat sa isi asigure un informator tocmai din randul celor de la o masa invecinata. I-ar fi promis vreo 500 de lei. Cand ceilalti au auzit au sarit ca arsi, iar acuzele la adresa politistilor de frontiera au inceput sa curga. De altfel, toate acestea vi le redam in imaginile video, cerandu-va scuze pentru limbajul injurios folosit in anumite momente.

Ce spune IPJ Maramures

"S-au luat masuri conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice" a declarat pentru site-urile noastre Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Practic, conform unor surse, partile implicate au fost avertizate verbal iar administratorul localului a fost sanctionat pentru ca unitatea era deschisa desi orarul de functionare fusese depasit.

Ce spune politia de frontiera

Referitor la imaginile care au aparut in spatiul public, mentionam faptul ca politistii de frontiera care s-au aflat in incinta unui local public de pe raza localitatii Viseu de Sus erau in timpul liber.

Observand ca situatia devine tensionata, deoarece unele persoane din locatia respectiva au inceput sa devina recalcitrante, a fost chemat un echipaj al Politiei Viseu de Sus pentru a se evita orice fel de conflict.

Echipajul de politie s-a prezentat la fata locului pentru a face verificari, aspecte despre care IPJ Maramures a comunicat public.

Comenteaza cu Facebook

Femeie cu fractura la genunchi, preluata de la Cascada Cailor de salvamontisti
Citeste
Scandal intre Cosette Chichirau si PLUS la Iasi. USR vrea alianta cu PNL la primarie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.