Contrabandist prins cu 165

Adaugat in categoria Eveniment
Actualizat

Ieri, 7 noiembrie, un echipaj al Serviciului Rutier, aflat in timpul serviciului pe DJ 109I, la intrare in orasul Seini, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula cu viteza peste limita legala. Conducatorul auto nu s-a conformat semnalului de oprire, motiv pentru care echipajul de politie a pornit in urmarirea acestuia. Autovehiculul a fost abandonat pe strada Tineretului din orasul Seini iar conducatorul auto a fugit.
Cu sprijinul politistilor din cadrul Politiei Seini, la scurt timp, s-a reusit prinderea conducatorului auto, acesta fiind identificat in persoana unui cetatean ucrainean in varsta de 20 ani. La verificarea interiorului autovehiculului, politistii au constatat ca, pe bancheta din spate si in portbagaj, erau ambalate in folie de culoare neagra 11 colete. Acestea contineau 8.250 de pachete de tigari, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal si care proveneau din contrabanda.

Cazul a fost preluat de ofiterii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice care au dispus retinerea tanarului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat azi instantei competente cu propunere de arestare preventiva.
Tigarile de contrabanda si autoturismul folosit la savarsirea infractiunii au fost indisponibilizate in vederea confiscarii speciale. Valoarea bunurilor confiscate este de 114.000 de lei.

Handbal feminin. Sonia Seraficeanu a fost convocata pentru Campionatul Mondial din Japonia
Citeste
Flacarile au mistuit mansarda unei vile din valea rea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.