CONTRABANDA LA PIATRA: 6.300 pachete cu tigari descoperite intr-un sopron cu fan


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit, intr-un sopron cu fan de pe raza localitatii de frontiera Piatra, 6.300 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 73.700 lei, ce urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere din zona.

Ieri, 03 septembrie 2020, in baza sprijinului oferit de DGA - Structura Centrala, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau – judetul Maramures s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana.

Astfel, in jurul orei 10.00, au fost descoperite, intr-un sopron cu fan de pe raza localitatii de frontiera Piatra, judetul Maramures, la aproximativ 100 de metri fata de apa raului Tisa, noua colete cu tigari, de provenienta ucraineana.

In continuare, s-au luat masuri specifice de monitorizare a zonei si cercetarii terenului in vederea identificarii si retinerii persoanelor implicate in activitatea infractionala.

In cel mai scurt timp, au fost anuntate despre caz si autoritatile de frontiera din Ucraina in vederea cercetarii in comun a cazului.

Coletele cu tigari au fost transportate la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau, unde, in urma inventarierii au rezultat 6.300 pachete, in valoare de 73.700 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, precum si pentru documentarea intregii activitati infractionale, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Articolul CONTRABANDA LA PIATRA: 6.300 pachete cu tigari descoperite intr-un sopron cu fan apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

6.300 pachete cu tigari ascunse intr-un sopron cu fan, descoperite de politistii de frontiera la Piatra
Citeste
Cate cazuri noi de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.