CONTRABANDA LA LUNCA LA TISA: 13.000 pachete tigari confiscate in urma unei perchezitii


Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in urma unei perchezitii domiciliare desfasurate in zona de competenta, cantitatea de 13.000 de pachete cu tigari de provenienta Belarus si Duty-Free, in valoare de 152.100 lei.

Ieri, 4 noiembrie a.c., incepand cu ora 21.00, in baza unui mandat emis de catre Judecatoria Sighetu Marmatei, lucratori din cadrul Serviciului Teritorial Politiei de Frontiera Maramures impreuna cu reprezentanti ai Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au efectuat o perchezitie domiciliara pe raza localitatii de frontiera Lunca la Tisa, judetul Maramures.

Perchezitia s-a desfasurat la un imobil unde a fost descoperita, intr-o anexa, cantitatea de 13.000 pachete cu tigari, de provenienta Belarus si Duty-Free. Proprietarul a declarat ca a lipsit o perioada de acasa si nu stie cine a lasat coletele cu tigari in anexa respectiva.

Drept urmare, intreaga cantitate de tigari, in valoare de 152.100 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Vamal al Romaniei.

In continuare, se desfasoara activitati specifice sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, in vederea documentarii intregii activitati infractionale si identificarii tuturor persoanelor implicate.

Articolul CONTRABANDA LA LUNCA LA TISA: 13.000 pachete tigari confiscate in urma unei perchezitii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Radu Tincu, medic ATI la Spitalul Floreasca: ,,Intr-o luna vom avea peste 25.000 de mii de cazuri in fiecare zi"
Citeste
PREMIERA IN ROMANIA – S-a lansat o aplicatie gratuita pentru victimele violentei domestice
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.