Contrabanda cu tigari ucrainene cu snowmobilele asociatiei salvatorilor montani borsa in pasul prislop

Incident grav in noaptea de 3/4 februarie 2019 in pasul Prislop, la limita dintre judetele Maramures si Suceava.

Conform informatiilor noastre politistii de frontiera au identificat un transport cu tigari de contrabanda efectuat cu…. snomobilele apartinand Asociatiei Salvatorilor Montani Borsa.

Din cate stim noi doua astfel de vehicule au fost retinute si se afla in custodia politiei de frontiera Viseu de Sus.

Deocamdata ancheta este in plina desfasurare. Cert este faptul ca nicio persoana nu a fost retinuta in acest caz. Este posibil ca suspectii sa fi reusit sa fuga in munti.

De mentionat este faptul ca Asociatia Salvatorilor Montani Borsa apartine mai multor persoane fizice, nefiind in subordinea Primariei orasului Borsa.

ACTUALIZARE
"Tin sa-l contrazic pe dl. Vasile Dale, care ahtiat dupa stiri de senzatie si doritor de rating cu orice pret, distorsioneaza realitatea intr-un mod jenant! Bunul Asociatiei Salvatorilor Montani Borsa cu care s-a comis infractiunea a fost furat, uitand sa specificati detaliul acesta, voit in ideea de a soca populatia. Domnule Dale,spre dezamagirea dvs.,si chiar daca suntem saraci,nu ne rotunjim veniturile cu actiuni ilegale! Va multumim pt. intelegere si va asteptam cu actualizarea stirii si cu scuzele de rigoare!!!! Ne riscam vietile uneori…chiar nu ne injosim asa cum ati lasat dvs. sa se inteleaga " scriu cei de la Asociatia Salvatorilor Montani Borsa pe pagina de facebook.

Vom reveni

foto – radiocluj.ro

Trei pustani il lovesc fara mila in strada pe adolescent din baia mare ziua in amiaza mare
Citeste
5 februarie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.