CONFLICT LA CHELINtA: Politistii au intervenit pentru aplanarea unui scandal intre doua familii

Ieri dupa-amiaza politistii din Ulmeni au fost sesizati ca pe raza localitatii Chelinta are loc un scandal, iar un barbat a fost amenintat de vecinul sau ce era sub influenta bauturilor alcoolice.
Deplasati de urgenta la fata locului, politistii au depistat un grup de persoane care aveau asupra lor obiecte contondente. Pentru aplanarea starii conflictuale au intervenit si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si politisti din cadrul Grupei Canine. Nicio persoana nu a suferit leziuni corporale care sa necesite interventia echipajului medical.
In cadrul activitatilor desfasurate au fost identificate si conduse la sediul politiei pentru audieri sase persoane. Primele verificari au relevat ca starea conflictuala a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi intre doua familii.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si amenintare, urmand a fi dispuse masuri legale.

Articolul CONFLICT LA CHELINtA: Politistii au intervenit pentru aplanarea unui scandal intre doua familii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

S-A URCAT BEAT LA VOLAN: La 70 de ani, un barbat a fost retinut pentru 24 de ore
Citeste
FOTO, VIDEO: Perchezitii la un baimarean banuit de inselaciune. A cumparat de la apicultori din Alba si Hunedoara peste 28 de tone de miere si aplatit doar jumatate din valoarea ei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.