Confiscari de lemn si amenzi pentru cei care nu au putut prezenta documentele de provenienta

Politistii au revenit ieri pe drumurile publice pentru a-i controla pe cei care transporta material lemnos, dar au fost prezenti si la sediile societatilor comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea si comercializarea materialului lemnos.


Spre exemplu, in urma controlului efectuat la sediul unei societati comerciale din Sacel s-a constatat un plus faptic de 9.07 mc material lemnos, specia busteni rasinoase, pentru care nu au putut fi prezentate documentele de provenienta. Conform prevederilor legale s-a aplicat o sanctiune contraventionalain valoare de 1 000 de lei, iar lemnul a fot confiscat si predat in custodie Ocolului Silvic Dragomiresti.


O alta sanctiune contraventionala, in valoare de 10 000 de lei, a fost aplicata in cazul unui sofer care nu a putut prezenta documentele de provenienta a celor 47.11 mc lemn rotund, specia rasinoase, pe care-i transporta cu una utocamion pe drumul public care face legatura intre Halta Sacel si DJ186. Lemnul a fost confiscat si predat in custodia Ocolului Silvic Viseul de Sus.

A furat o bicicleta, dar a fost prins repede, in timp ce pedala de zor
Citeste
Sacel: lemn confiscat de politisti si amenzi pentru cei care nu au putut prezenta documentele de provenienta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.