CONFERINtA SALVAMONT: Dan Benga, managerul Serviciului Public Judetean Salvamont Maramures, ales in Consiliul de Conducere si Aparatul Permanent de lucru al Salvamont Romania

In cadrul Conferintei Nationale Salvamont, desfasurata la inceputul acestei saptamani la Borsa, delegatii celor peste 800 de salvamontisti din cadrul celor 42 de structuri de salvare montana din tara i-au ales pe cei care vor conduce destinele Salvamont Romania, pentru urmatorii patru ani.

Consiliul de Conducere si Aparatul Permanent de lucru al Salvamont Romania are rolul de a stabili si organiza programele de pregatire profesionala ale salvatorilor montani, de a emite normele tehnice si procedurile specifice activitatii, de a elabora proiectele de acte normative necesare dezvoltarii activitatii si de a asigura reprezentarea Salvamont Romania in fata autoritatilor nationale si a forurilor profesionale internationale. Salvamont are toate conditiile de a fi mereu "la inaltime".
Felicitari sincere transmitem managerului Serviciului Public Judetean Salvamont Maramures, Dan Benga, care a fost desemnat responsabil in relatia cu Parlamentul!

Articolul CONFERINtA SALVAMONT: Dan Benga, managerul Serviciului Public Judetean Salvamont Maramures, ales in Consiliul de Conducere si Aparatul Permanent de lucru al Salvamont Romania apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actualizare: Oficial: Sectiile ATI din spitalele din Maramures vor fi verificate dupa tragedia de la Piatra Neamt. Ce vor viza controalele
Citeste
Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.