Conferinta "medicina de urgenTA azi" – baia mare 2020, editia a v-a

A V-a editie a Conferintei "MEDICINA DE URGENTA AZI" se va desfasura in perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020 si va reuni, in Baia Mare, reprezentanti din lumea medicala si din structurile reprezentative ale situatiilor de urgenta, din intreaga tara.

Evenimentul va debuta in cursul zilei de maine, 30 ianuarie 2020, cu lucrari stiintifice si se va termina cu un remarcabil exercitiu de salvare, desfasurat la barajul Firiza. Dupa acest moment, participantii vor avea parte de o seara cu specific maramuresean.

Pentru cea de-a doua zi a simpozionului, s-a pregatit o serie de expuneri de mare interes, pentru tot ceea ce inseamna situatiile de urgenta, prezentate de cele mai de seama personalitati in domeniu. Ziua se va incheia cu o cina festiva.

Lucrarile Conferintei vor continua in 1 si 2 februarie 2020, fiind adresate in principal personalului medical, paramedical, pompierilor si salvamontistilor.

"Conferinta "MEDICINA DE URGENTA AZI" a devenit o traditie pentru judetul Maramures. Pentru noi, schimbul de informatii si experienta, constituie URGENTA!", spun organizatorii.

Informatii in timp real pe pagina de facebook a evenimentului. www.vasiledale.ro este partner media al evenimentului.

Accident grav in judetul satu mare! masini in sant
Citeste
Barbat din Chiuzbaia retinut pentru 24 de ore. El a incalcat ordinul de protectie impus pentru agresarea sotiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.