Conducere fara permis si sub influenta alcoolului

Azi-noapte, in jurul orei 01.00 politistii din Baia Mare au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la comiterea a doua infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.
Prima fapta a fost constatata pe strada Gheorghe Marinescu din Baia Mare. Politistii ajunsi la fata locului indicat de un cetatean care a sesizat fapta, au constatat ca un tanar de 33 de ani conducea un autoturism chiar daca nu detine permis de conducere.

Aproximativ o jumatate de ora mai tarziu, politistii au intervenit pe strada Bucovinei, pentru identificarea unei alte persoane, dupa ce au fost sesizati ca autoturismul condus de acesta rula pe contrasens. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, unde i s-au recoltat doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In ambele cazuri s-au intocmit dosare penale si se continua cercetarile.
Politistii multumesc cetatenilor care previn producerea unor incidente si sesizeaza politia cand sunt martorii unor infractiuni de orice natura.

Targu Lapus: actiune pentru depistarea soferilor care conduc autoturisme cu defectiuni tehnice

Ieri, politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Targu Lapus, impreuna cu lucratori din cadrul R.A.R – Maramures, au executat o actiune rutiera pe linie de stare tehnica.
In urma actiunii politistii au constatat 7 abateri, pentru care s-au aplicat sanctiuni de peste 3.000 lei, iar ca masuri complementare s-au retinut doua certificate de inmatriculare si un permis de conducere.
Siguranta dumneavoastra este cea mai importanta! In aceasta privinta, pentru prevenirea unor incidente, sfatuim conducatorii auto ca inainte de a porni la drum sa-si verifice anvelopele, precum si sistemele de franare si directie!

Tanar condamnat pentru ucidere din culpa

Ieri, 30 ianuarie, politistii din cadrul Politiei orasului Targu Lapus au pus in executare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea emis de Judecatoria Targu Lapus.
Un tanar de 28 de ani din Targu Lapus, a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani si 2 luni detentie, pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.
Acesta a fost depus in penitenciar in vederea executarii pedepsei.

"Am ramas pe drumuri dintr-un moft al Violetei Alexandru", spune liftiera demisa de la Ministerul Muncii
Citeste
Politistii au actionat pentru combaterea comertului ilicit si a evaziunii fiscale
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.