COMUNICAT DE PRESA: PNL Maramures a ales o echipa de succes pentru alegerile parlamentare

Conducerea PNL Maramures a ales, in cadrul Biroului Politic Judetean si Comitetului Director Judetean, candidatii care se vor afla pe listele partidului la alegerile parlamentare din 6 decembrie.
La Senat, lista incepe cu vicepresedintele PNL Maramures, Cristian Niculescu Tagarlas si continua cu primarul comunei Ruscova, Ioan Turcsin.
La Camera Deputatilor, pe primele patru pozitii se afla presedintele PNL Baia Mare, Calin Bota, urmat de Florin Alexe ( deputat PNL 2012 – 2016 ), primarul din Dumbravita, Felician Ciceu, si presedinta organizatiei PNL Sighetu Marmatiei, Daniela Onita Ivascu. Pentru urmatoarele pozitii de pe lista alegerilor parlamentare vom reveni cu detalii.
Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures, a declarat ca: ,,Lista votata de catre conducerea PNL Maramures este alcatuita din profesionisti, din oameni cu experienta in administratia locala, centrala si in legislativ, oameni care vor reprezenta cu succes interesele maramuresenilor.
Cu aceasta echipa liberala in Parlament, Maramuresul va avea sprijinul necesar pentru sustinerea si adoptarea unor proiecte de legi care vor ajuta la dezvoltarea judetului. Sunt convins ca maramuresenii vor da votul lor in 6 decembrie pentru echipa PNL, pentru ca am dovedit la ultimele alegeri ca avem solutii si oameni profesionisti si dedicati care sa le implementeze."
Lista candidatilor PNL Maramures la alegerile parlamentare urmeaza sa fie validata in structurile de conducere ale partidului la nivel national, data pentru depunerea oficiala a candidaturilor fiind 22 octombrie.

Biroul de presa PNL Maramures

Articolul COMUNICAT DE PRESA: PNL Maramures a ales o echipa de succes pentru alegerile parlamentare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 17 octombrie 2020: S-a ajuns la 140 decese in Maramures (inca 2)! In judet, in total, 2.944 cazuri de la inceput (51 noi). In tara, 3.952 infectari intr-o zi
Citeste
ACCIDENT IN MARAMURES – Impact violent intre doua masini pe DN 18
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.