Comuna recea – sport team baia mare 6-6

Meciul dintre comuna Recea si Sport Team Baia Mare s-a disputat vineri, 7 iunie, de la 18.30, pe Stadionul comunal din Recea. La inceputul partidei s-a tinut un moment de reculegere pentru sportivul si sustinatorul echipelor din Recea, Radu Lar.

Echipa gazda a format un lot de jucatori din comuna, insa pe langa cei care aveau o varsta potrivita pentru fotbalul de old boys au folosit si patru tineri juniori, facand astfel jocul mai disputat.

In prima repriza, oaspetii au controlat in mare parte jocul, in min. 24, scorul devenise 2-0, marcatori Bogdan Birle si Ionut Buhai.

Peste 5 minute, inscriu si gazdele, prin Calin Popan .

In continuare, cei de la Sport Team, cu o experienta mai mare in astfel de jocuri, mai inscriu de trei ori prin Birle, Buhai si Alin Gavrila, gazdele reusesc doar sa reduca din handicap spre finalul reprizei, prin acelasi Calin Popan de doua ori, scorul devenind la pauza 3-5.

Repriza a doua este a gazdelor, care prin cei patru juniori din echipa, "mustruluiti" foarte bine de experimentatul Cristian Vasc, reusesc sa dinamizeze jocul si inscrie de trei ori la rand, prin Darian Sabadas, Cristi Vasc si Marian Sabadas, preluand conducerea la 6-5, in min. 75.

Pana la finalul meciului, oaspeti reusesc doar sa egaleze scorul la 6-6, printr-o executie de exceptie "marca" Bazatu . Acesta patrunde pe partea stanga a atacului si cand toata lumea se astepta la o pasa spre un coechipier, acesta i-l pacaleste cu "o scarita" pe portarul celor din Recea, Dodo Prodan, si astfel meciul se incheie cu un rezultat echitabil.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Raul Cormos si David Cot.

Echipe

Recea: Dodo Prodan, Cristi Vasc, Gheorghe Musca, Gica Nemes, Sandu Varga, Calin Bud, Marian Sabadas, Alin Balaj, Coco Balaj, Bogdan Petrus, Calin Popan, Denis Sabadas, Darian Sabadas, George Nemes, Ionut Mitrea si Cristi Cara. Antrenor Gheorghe Musca.

Sport Team: Edy Costin, Marius Cardos, Daniel Chendrean, Sorin Bozantan, Dorin Avram, Vasile Terec, Virgil Ratiu, Gheorghe Mateas, Florin Frent, Ionut Pop, Daniel Luputi, Rares Pop-Popescu, Ionut Buhai, Mario Bela, Cristian Barbos, Daniel Gheighis, Bogdan Trif, Alin Gavrila, Bogdan Birle, Florin Florea si Ciprian Coste. Antrenor Ioan Marchis.

Urmatorul meci pentru Sport Team, vineri 21 iunie, cu Unirea Seini.


Se aduc multumiri primarului Octavian Pavel, care a aprobat disputarea meciului pe terenul din Recea.

T

Beneficiile hreanului si cine nu ar trebui sa-l consume
Citeste
Avertizare de vreme rea in Tara Lapusului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.