Comitetul pentru Situatii de Urgenta constata necesitatea unei proceduri de urgenta pentru renovarea cladirii istorice

COLEGIUL NATIONAL GHEORGHE SINCAI  La initiativa primarului Catalin Chereches, membrii Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta au hotarat demararea in regim de urgenta a procedurilor necesare gestionarii cat mai eficiente a situatiei in care se afla cladirea istorica a colegiului, respectiv demararea cat mai rapida a lucrarilor de modernizarea de care are nevoie in acest moment cladirea.

"Au existat mai multe proceduri de achizitie a lucrarilor de modernizare a cladirii istorice a colegiului. Insa la niciuna nu s-au prezentat. Din punctul meu de vedere functionarea in aceasta cladire depreciata este una care genereaza pericole pentru cei care isi desfasoara activitatea acolo, elevii sau profesorii. Nu cred ca in acest moment indiferent de performantele pe care le avem din perspectiva elevilor sau profesorilor, trebuie sa ii punem in situatia in care sa-si arate si capacitatea de supravietuire"

Proiectul care vizeaza reabilitarea corpului vechi al Colegiului National "Gheorghe Sincai" a fost aprobat de consilierii locali in septembrie 2018.

 

ActualMM

S-a izbit cu masina de un stalp de iluminat, in fata hotelului Mara
Citeste
Viorica Dancila, intalnire importanta la Bruxelles
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.