Comisarul nagy, la plimbare cu masina pe contrasens…, beat la volan


In noaptea de joi spre vineri un individ se plimba cu bolidul, pe contrasens, pe strada Bucovinei din Baia Mare. Acest lucru a facut sa blocheze circulatia. Un cititor al Detectivului de Presa SOC! ne-a sunat si a filmat intreaga tevatura in care a fost implicata o mica armata de politisti de la ordine publica, jandarmi si politisti de la rutiera.

Barbatul despre care doar se banuia initial ca e baut, a coborat din masina si s-a luat la harta cu primul sofer care circula regulamentar pe sensul unic al strazii, caruia i-a lovit masina cu palmele.

Alti soferi, care circulau regulamentar, au putut sa intoarca si si-au vazut de drum.

Barbatul care a coborat din masina, abia leaga cuvintele si initial a vrut sa plece cu masina sa de teren in momentul in care un politist i-a spus sa coboare. A dat putin in fata si apoi in spate dar fiind practic inconjurat de masini ale politiei, a renuntat repede si s-a supus cu greu controlului.

A vrut sa-i induplece pe pilitisti cu "sunt comisarul Nagy de la politie".

La insistentele cititorului nostru, a fost testat cu etilotestul si comisarul rupt de beat s-a legat de un jandarm pe care l-a intrebat daca nu ii e rusine ca incerca sa il tina sub control, fiind deranjat ca se fimeaza si probabil ca nu poate incerca sa musamalizeze cazul.

Practic, comisarul Nagy abia se tinea pe picioare si nici nu a putut sufla in fiola de baut ce a fost.

Iata si pozitia Inspectoratului Judetean de Politie vizavi de acest caz:

"Politistii au intervenit pe strada Bucovinei, pentru identificarea unei persoane, dupa ce au fost sesizati ca autoturismul condus de acesta rula pe contrasens. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, unde i s-au recoltat doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile.

Politistii multumesc cetatenilor care previn producerea unor incidente si sesizeaza politia cand sunt martorii unor infractiuni de orice natura".

Detectivul de Presa SOC! va mai spune ca in astfel de cazuri se ajunge la anularea permisului de conducere iar conducatorul auto risca luni bune de inchisoare.

IPJ Maramures a declarat pentru Detectivul de Presa SOC! faptul ca soferul nu este angajat al politiei. De aceea, tot Detectivul va spune ca pe conducatorul auto il cheama Calin Nagy, a fost politist, este in pensie, a lucrat ultima data ca ofiter de serviciu la IPJ Maramures si nu prea i se va mai rupe la volan de acum incolo.

Ca si IPJ Maramures, Detectivul de Presa SOC! le multumeste cititorilor ca suna la ziar prima data si apoi la politie.

Sursa Detectivul de Presa SOC!

Masina primariei remetea chioarului, facuta praf
Citeste
ANM, prognoza meteo. Vremea 3-10 februarie 2020. Anunt important. "Episoade de vreme extrema"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.