COMBATEREA TAIERILOR ILEGALE: ACTIUNE PENTRU PROTEJAREA FONDULUI FORESTIER

Incepand de astazi, politistii Directiei de Ordine Publica – Serviciul Protectia Fondului Forestier si Piscicol desfasoara, timp de 4 zile, o actiune in judetul Suceava pentru prevenirea si combaterea taierilor ilegale de arbori din fondul forestier national.

De asemenea, politistii verifica si respectarea dispozitiilor legale de agentii economici pe linia achizitiei, depozitarii, prelucrarii si comercializarii materialelor lemnoase.

Actiunea are loc in perioada 2 – 5 iunie a.c. si vizeaza verificarea a 12 agenti economici.

La actiune participa politisti din cadrul Directiei de Ordine Publica – Serviciul Protectia Fondului Forestier si Piscicol, sprijiniti de politisti din cadrul inspectoratelor de politie judetene Suceava, Maramures, Neamt, Bacau, Bistrita-Nasaud, Mures, Covasna si Vrancea.

De asemenea, activitatile se desfasoara in colaborare cu specialisti silvici din cadrul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor – Garzile Forestiere Cluj, Brasov, Ramnicu Valcea, Focsani si Suceava, precum si specialisti din cadrul RNP Romsilva – Directia Silvica Suceava.

Articolul COMBATEREA TAIERILOR ILEGALE: ACTIUNE PENTRU PROTEJAREA FONDULUI FORESTIER apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

INTERVENtII ISU: Pompierii maramureseni, solicitati la stingerea a patru incendii in Baia Mare, Dragomiresti si Remeti
Citeste
PROTEST LA POIENILE DE SUB MUNTE: VOR ASFALT - Satenii din catunul Luhei au iesit in strada (FOTO, VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.