Coliziune intre doua autoturisme la micula

Adaugat in categoria National
coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-1.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-2.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-3.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-4.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-5.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-6.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-7.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-8.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-9.jpg coliziune-intre-doua-autoturisme-la-micula-10.jpg

Seria accidentelor rutiere petrecute in judetul Satu Mare continua. la putin timp dupa evenimentul rutier petrecut la Medies, un alt accident a avut loc la Micula.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD si o ambulanta SAJ.

Din cele 3 persoane aflate in autoturismele implicate in accident doua au fost preluate in stare de constienta si transportate la UPU.


Echipajul de pompieri care incadreaza autospeciala de stingere a actionat pentru asigurarea masurilor specifice de prevenire a producerii a unui incendiu.

sanctiuni-de-aproximativ-50.jpg
Sanctiuni de aproximativ 50
Citeste
maramureseni-implicati-intr-un-accident-rutier-soldat-cu-trei-victime.jpg maramureseni-implicati-intr-un-accident-rutier-soldat-cu-trei-victime-1.jpg maramureseni-implicati-intr-un-accident-rutier-soldat-cu-trei-victime-2.jpg maramureseni-implicati-intr-un-accident-rutier-soldat-cu-trei-victime-3.jpg
Maramureseni implicati intr-un accident rutier soldat cu trei victime
Citeste