Colindele lui Stefan Hrusca vor rasuna in seara aceasta in tot Centrul Vechi

Adaugat in categoria NEWS ALERT
colindele-lui-stefan-hrusca-vor-rasuna-in-seara-aceasta-in-tot-centrul-vechi.jpg

IARNA BAIMAREANA 2019 Unul dintre cele mai asteptate momente ale Iernii Baimarene e pe cale sa inceapa! Mult-iubitul interpret de colinde, maramureseanul Stefan Hrusca vine in aceasta seara in Baia Mare.

Baimarenii, maramuresenii si nu numai, sunt asteptati sa ia parte azi, de la ora 18:00, la un spectacol de colinde de neuitat. La ora 18:00 va urca pe scena din Centrul Vechi al municipiului corul barbatesc din Finteusu Mare. De la ora 19:00, Stefan Hrusca ii va incanta pe cei prezenti cu arhicunoscutele colinde de Craciun.

ActualMM

frozen-regatul-de-gheata-vine-la-baia-mare-spectacol-muzical-pentru-copii.jpg
Frozen – regatul de gheata vine la baia mare – spectacol muzical pentru copii
Citeste
sportivii-de-la-gi-do-baia-mare-premiati-la-sfarsitul-anului-competitional.jpg sportivii-de-la-gi-do-baia-mare-premiati-la-sfarsitul-anului-competitional-1.jpg sportivii-de-la-gi-do-baia-mare-premiati-la-sfarsitul-anului-competitional-2.jpg sportivii-de-la-gi-do-baia-mare-premiati-la-sfarsitul-anului-competitional-3.jpg sportivii-de-la-gi-do-baia-mare-premiati-la-sfarsitul-anului-competitional-4.jpg sportivii-de-la-gi-do-baia-mare-premiati-la-sfarsitul-anului-competitional-5.jpg
Sportivii de la GI DO Baia Mare, premiati la sfarsitul anului competitional
Citeste