Cnadnr va rAspunde? o gropa din carosabil – 6 persoane ranite intr-un accident produs intre recea si lapusel

Trafic blocat pe drumul national 1 C Baia Mare din cauza unui accident rutier. Conform primelor informatii se pare ca in urma impactului dintre doua masini, sase persoane au fost ranite.

Victimele sunt constiente si nu sunt incarcerate.

Cinci dintre persoanele ranite vor fi transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. O persoana refuza examinarea.

La fata locului intervin Detasamentul de Pompieri Baia Mare cu un echipaj SMURD de Terapie Intensiva Mobila, unul de prim ajutor EPA, 3 ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta si un echipaj de pompieri cu o autospeciala.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

"Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, unul a incercat sa evite o groapa din pod, a lovit groapa, pneul a explodat si masina a ricosat in alt auto care circula regulamentar. Au fost 6 victime usor ranite" au transmis reprezentantii IPJ Maramures.

Niciunul din conducatorii auto, un barbat de 47 de ani din Ardusat si unul de 67 de ani din Baia Mare, nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice

De mentionat si faptul ca administratorul drumului a fost amendat de mai multe ori pentru starea deplorabila a partii carosabile din zona podului de la Lapusel. Gropile au fost astupate dar la cateva zile au reaparut.

Coliba improvizata aprinsa intentionat pe craica
Citeste
Accident cu 6 victime in Lapusel
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.