Clujean cercetat dupa ce a facut sex cu catelusa lui

La data de 2 februarie, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Luna au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca un barbat intretine raporturi sexuale cu catelusa pe care o detine.
Politistii s-au deplasat la fata locului si au identificat persoana reclamata, stabilind ca este un barbat in varsta de 59 de ani, din comuna Luna. A fost solicitat un echipaj medical la fata locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se ca barbatul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si ca nu necesita internare.

Investigatiile au fost continuate de catre politisti pentru stabilirea veridicitatii celor semnalate; astfel, la data de 4 februarie, a fost dispusa printr-o ordonanta examinarea catelusei detinute de catre barbat.

Politistii, insotiti de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj si de un reprezentant din partea primariei, s-au deplasat la domiciliul barbatului si au ridicat patrupedul pentru continuarea verificarilor.

In prezent, catelusa a fost plasata la un adapost din Turda.

In cauza se continua cercetarile, politistii demarand cercetari pentru comiterea infractiunii de ,,ranirea sau schingiuirea animalelor", fapta prevazuta de Legea nr.205/2004.

Comenteaza cu Facebook

Vremea si drumurile in 5 februarie
Citeste
Reguli de folosire a canalizarii: "Putem proteja reteaua de canalizare si mediul inconjurator prin gesturi simple, dar responsabile!"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.