Clubul Sportiv XPO Racing: ,,Trofeul Gutai", etapa a IV a din Campionatul National de Viteza in Coasta - Total 2020

Clubul Sportiv XPO Racing organizeaza in perioada 28-30 august 2020 in municipiul Baia Mare si pe DN 18 Pasul Gutai, sub de numirea de ,,Trofeul Gutai", etapa a IV a din Campionatul National de Viteza in Coasta - Total 2020.& Viteza in coasta este una din cele mai vechi si mai apreciate competitii automobilistice din Romania.& Campionatul este organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Aceasta competitie revine dupa o pauza de 9 ani, perioada in care traseul pe care se va desfasura a beneficiat de lucrari de reabilitare, ceea ce va face din competitie una mai deosebita. Traseul, avand o lungime de 5,2 km este cel mai lung din campionat.

Evenimentul este organizat cu sprijinul autoritatilor locale: Primaria municipiului Baia Mare, Consiliul Judetean Maramures, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, Serviciul Judetean de Ambulanta, Primaria si Politia orasului Baia Sprie, Serviciul Drumuri Nationale Maramures, compania Aktor, a mai multor sponsori din mediul privat: Maya's Events, Nocturne Stadioane, EDS Electric, Autoland, Benro Parts, Policlinica Sfanta Maria, & MRK, Complex Turistic Suior, Hotel Carpati, Salcor, Califormia Tyres, RCS-RDS, Scoala de Soferi Ticu, & dar si a unui numar mare de voluntari. Drept dovada ca acest sport este apreciat in judetul nostru si oamenii si-au dorit revenirea competitiilor automobilistice.

Pentru o mai buna promovare a evenimentului, concursul propriu-zis va fi precedat in ziua de vineri de o prezentare oficiala a concurentilor, care se va desfasura in centrul istoric al municipiului Baia Mare, desigur, sub rezerva restrictiilor impuse de autoritati in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus.

In vederea bunei desfasurari a concursului, in zilele de 29 si 30 august 2020, vor fi impuse restrictii de circulatie pe DN 18 Pasul Gutai, aspect pe care dorim sa il aducem la cunostinta celor care si-au facut planuri de deplasare in acel sfarsit de saptamana. Astfel, vor fi impuse restrictii dupa cum urmeaza:

-in 29.08.2020 drumul va fi inchis circulatiei publice in intervalul 07:30 - 14:00 , 15:00 - 18:00

-in 30.08.2020 drumul va fi inchis circulatiei publice in intervalul 07:30-13:00 , 14:00 - 18:00

Pentru cei care doresc sa se deplaseze din municipiul Baia Mare spre municipiul Sighetu Marmatiei, le este recomandata ruta alternativa pe DJ 184 Cavnic. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.

Asociatia Club Sportiv XPO Racing,& Prin presedinte Pirvu Ionut-Rares

Articolul Clubul Sportiv XPO Racing: ,,Trofeul Gutai", etapa a IV a din Campionatul National de Viteza in Coasta - Total 2020 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, luni, 24 august
Citeste
India a devenit tara care genereaza cele mai multe cazuri de COVID din lume
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.