Clinica Somesan din Baia Mare a fost cumparata de reteaua de sanatate REGINA MARIA

TRANZACTIE LA NIVEL INALT   Reteaua de sanatate REGINA MARIA continua expansiunea la nivel national cu achizitia Clinicii Somesan din Baia Mare. Cu aceasta ocazie, REGINA MARIA adauga judetul Maramures pe harta Retelei, ajungand astfel la 19 judete in care este prezenta prin locatii proprii, potrivit unui comunicat al institutiei.

Clinica Somesan a fost inaugurata in 2013, iar pana in prezent a ajuns cel mai mare jucator privat din Baia Mare si imprejurimi. Centrul medical ofera servicii integrate, cuprinzand ambulatoriu, imagistica, laborator si spitalizare. Dimensiunea de 3.000 metri patrati, organizata pe sase niveluri , gazduieste 20 cabinete in ambulatoriu, 26 paturi in regim de spitalizare de zi si continua, laboratorul de analize medicale si departamentul de imagistica, scrie Bursa.ro.

"Unul dintre obiectivele noastre este sa asiguram accesul la servicii medicale moderne unui numar tot mai mare de pacienti, la nivel national. Achizitia celui mai important furnizor privat de servicii medicale din Baia Mare marcheaza un pas important pentru noi, prin care intram intr-un nou judet din Romania si ne asiguram astfel o prezenta extrem de puternica in principalele regiuni ale tarii.

Ca de fiecare data, vrem sa avem alaturi parteneri cu aceleasi valori si standarde de calitate, care pun pe primul loc confortul si siguranta pacientilor si calitatea actului medical. Clinica Somesan este un astfel de partener, impreuna cu care vom continua sa dezvoltam infrastructura medicala pentru pacientii din Maramures.", a precizat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA, citat in comunicat.

Serviciile medicale disponibile in cadrul ambulatoriului clinicii si al sectiilor din spital acopera specialitatile gastroenterologie, ginecologie, medicina interna, pneumologie, cardiologie, urologie, dermatologie, endocrinologie, hematologie, nefrologie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, psihologie si psihiatrie, reumatologie, stomatologie si chirurgie . Departamentul de imagistica al centrului medical este dotat cu RMN, CT, DEXA, RX, mamograf si ecograf. Tehnologia utilizata este digitala, de mare performanta, permitand manipulari complexe ale aparatelor, cu impact direct asupra acuratetei diagnosticelor, conform sursei citate.

Clinica Somesan a a inregistrat, in 2018, o cifra de afaceri de peste 15 milioane de lei. Echipa centrului medical numara peste 200 de angajati si colaboratori.

In aceasta tranzactie REGINA MARIA a fost asistata de o echipa de avocati de la casa de avocatura RTPR Allen&Overy si de Ernst&Young pentru aspecte financiare.

Asociatii Clinicii Somesan au fost asistati in tranzactie de Florin Cerna si de Andrei Bichescu de la BrinkThink Management pentru aspecte financiare si strategice, iar pentru aspecte de ordin juridic de casa de avocatura Petrea & Asociatii.

 

Sursa info: Bursa.ro

Jandarmii montani, activitati cu tinerii bihoreni aflati in tabara la cavnic
Citeste
Inceput de saptamana presarat cu infractiuni rutiere in judet: minor la volan, soferi beti sau fara permis de conducere
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.