Clienti scosi ca si niste animale din restaurant

AxaNews.ro a descris abuzurile care se fac la Mogosa, unde administratorii lacului si-au atribuit insemnele de a coordona tot ce misca. Asta cu toate ca inclusiv Primaria Baia-Sprie a notificat turistii ca este ilegal ceea ce fac acesti oameni.

Ultima isprava a fost semnalata de un cititor AxaNews.ro si a avut loc chiar duminica, 15 septembrie. Cine ar fi crezut ca nesimtirea poate atinge cote atat de mari?

"Pai am intrat, am platit 5 lei intrarea, am stat la o tigara pe malul lacului si ne.am gandit sa mergem sa bem o cafea, un suc, erau vreo 3-4 mese cu rezervat pe ele… erau altii oamenii la alte mese, ne.am asezat la o masa dupa vreo 10 minute vine sa ne ia comanda ospatara, si spune cu ce ne serveste si incepem: un capucino, cafea, atat am apucat sa spunem si o zis ca daca nu servim de la bucatarie nu ne serveste doar jos in bar… si a plecat. Am spus doamna haideti sa povestim ca e inadmisibil asa ceva si a venit patroana. S-a prezentat si i-am spus ca nu se poate asa ceva. Mai ales ca l-am intrebat pe portar daca putem sa bem o cafea pentru cei 5 lei platiti. Dupa ce a vorbit ca din buda cu noi, ne-a spus ca nu ne serveste si nici nu ne da cei 5 lei inapoi. I-am zis ca ii cerem inapoi la plecare. Am adus vorba de lac si ne-a zis ca sa stam linistiti, ca treaba e rezolvata. Ne-a zis sa ne documentam cu lacul si cu Baia-Sprie. La plecare, a venit doamna cu un tip din bar, sa ne arate pe noi. Ne-am cerut banii inapoi de la portar, nu i-am primit", a reclamat cititoru AxaNews.ro.

Dorim sa informam conducerea acelui spatiu comercial ca nu detine vreo licenta speciala cu privire la spatiul de la Mogosa si nici nu are autorizatia necesara pentru a percepe taxe. Despre asta am scris, insa vom reveni! Asteptam un punct de vedere oficial din partea administratorilor acelui spatiu comercial . Cat despre Primaria Baia-Sprie, autoritatile si-au facut temele. La fel si noi. Asadar, revenim!

Cata TINEGHE

PRELUARE AXANEWS.RO

Copil de 11 ani, lovit de masina. Soferul a fugit de la fata locului
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar luni, 16 septembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.