Cjsu maramures transmite informaTii false catre cititori

Nu putem sa nu va prezentam si informarea oficiala primita din partea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures in cazul participarii a sute de persoane la inmormantarea unui cetatean de etnie rroma.

Cum NE MINT AUTORITATILE

" Politistii baimareni s-au sesizat din oficiu cu privire la prezenta mai multor persoane in zona unui cimitir de pe raza municipiului resedinta de judet. Echipajele de politie s-au deplasat la fata locului si le-au solicitat cetatenilor care se aflau in perimetrul respectiv sa respecte prevederile ordonantelor militare.

Slujba de inmormantare s-a desfasurat in conformitate cu prevederile ordonantei militare, cu participarea a maximum opt persoane.

Celelalte persoane care au ramas in zona trotuarelor si gardurilor cimitirului sunt verificate, identificate si vor fi sanctionate contraventional pentru nerespectarea prevederilor ordonantelor militare de catre politisti.

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures a dispus efectuarea de verificari cu privire la modalitatea de interventie a politistilor, urmand a fi luate masuri in functie de cele constatate " transmite CJSU Maramures

IMAGINILE FILMATE IN INTERIOR CONTRAZIC AUTORITATILE

Cititorii nostri ne-au trimis imagini video filmate in interiorul cimitirului privat. Ei bine, nici vorba de 8 persoane. Sunt zeci de persoane care asista la inmormantare. Totul sub atenta supraveghere a politistilor si jandarmilor.

Practic ORDONANTA MILITARA este pur si simplu CALCATA IN PICIOARE, sub ochii oamenilor legii.

CJSU Maramures a transmis oficial pe grupul de comunicare publica doua fotografii: una in care un jandarm sta singur langa un mormant iar cealalta in care doi politisti pazesc niste morminte. Nici tipenie de om in interiorul cimitirului.

Ei bine, IN REALITATE insa, va prezentam noi ADEVARUL si cum au stat de fapt lucrurile. Zeci de oameni care se inghesuiau sa vada persoana decedata, ignorand politistii si jandarmii care stateau doar si se uitau.

In scurt timp si imaginile video

Citeste si

Atentie, maramureseni!: Nicio sansa de nunti si de botezuri cu multe persoane, in miezul verii, nici dupa relaxarea masurilor; Anuntul oficial al ministrului MAI
Citeste
Informatii oficiale despre cazul eaton fArcaSa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.