CIRCULAtIE BLOCATA: Haos aseara, in urma unui accident rutier produs in cartierul Bogdan Voda din Sighetu Marmatiei


Un accident de circulatie s-a petrecut in seara zilei de 13 noiembrie a.c. in municipiul Sighetu Marmatiei pe artera principala de circulatie (DN 18), in cartierul Bogdan Voda. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 18:30 pe fondul neacordarii prioritatii de trecere.

In fapt, un autoturism marca Ford a parasit strada Gheorghe Sincai, intrand pe strada Bogdan Voda, cu intentia de a vira stanga, spre centrul municipiului. Desi trebuia sa acorde prioritate de trecere la efectuarea acestei manevre, soferul autoturismului Ford nu s-a asigurat si a fost lovit de un alt autoturism marca Audi A4. In urma coliziunii, a rezultat avarierea ambelor autoturisme si, din fericire, nu au fost raniti.

Ca urmare a avariilor suferite, unul dintre autoturismele implicate nu a putut fi mutat imediat de pe partea carosabila, blocandu-se astfel circulatia pentru aproximativ 15 minute pe ambele sensuri de circulatie. Din aceasta cauza s-au format cozi imense pe ambele parti.

La fata locului a sosit un echipaj al Politiei rutiere, care a deviat circulatia pe o ruta ocolitoare si a dispus masurile necesare pentru deblocarea partii carosabile. Conform martorilor, se pare ca niciun dintre cei doi soferi nu era sub influenta bauturilor alcoolice.

Sighet247

Articolul CIRCULAtIE BLOCATA: Haos aseara, in urma unui accident rutier produs in cartierul Bogdan Voda din Sighetu Marmatiei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

China il felicita pe Joe Biden pentru victoria la alegerile prezidentiale din SUA
Citeste
Salariul minim pe economie va creste de la 1 ianuarie 2021
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.