CINE PE CINE DISCRIMINEAZA? CNCD l-a amendat, din nou, pe primarul Chereches pentru gardul de protectie care delimiteaza blocurile sociale de strada Horea

CINE PE CINE DISCRIMINEAZA?  S-au terminat problemele in Romania… Un gard construit in jurul blocurilor sociale de pe strada Horea din Baia Mare, unde au fost pe parcursul anilor accidentati copii a decis amendarea primarului Catalin Chereches.

Este vorba de o a doua amenda, dupa ce in urma cu cativa ani acesta a mai fost amendat exact pentru acelasi gard. CNCD considera ca acest gard este un "zid" si este discriminatoriu la adresa persoanelor care locuiesc in aceste imobile .

Tot CNCD vrea imbunatatirea conditiilor locative aici. Conditii care, daca ne uitam la cateva fotografii realizate miercuri, 29 ianuarie 2020, sunt cel putin decente. Unul dintre blocuri a fost recent reabilitat si modernizat.

Aviz celor care aveti gard la locuinte, azi maine va puteti trezi cu o amenda de la CNCD pentru ca ati indraznit sa construiti asa ceva. Romania, anul 2020…

Stire in curs de actualizare.

ActualMM

Inca un cal, folosit ca momeala, si mistreti tinuti captivi, pe fonduri de vanatoare din maramures si bistrita nasaud
Citeste
Jos labele de pe Tudor Gheorghe, haimanalelor! Veti avea si voi un decembrie al vostru!
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.