Cine este suspectul crimei din viseu? razvan a aprins o casa inainte de craciun

Asa cum doar noi v-am obisnuit va prezentam in exclusivitate informatii noi despre crima care a socat intreaga tara petrecuta azi noapte in strada Butoaia din Viseu de Sus .

Apelul telefonic la 112 care a anuntat oribila fapta a fost dat de proprietarul imobilului .

Imediat politistii s-au mobilizat exemplar si au inceput activitatile de cautare ale celui de-al treilea barbat care a fost prezent in imobilul respectiv.

Surse din randul anchetatorilor au precizat ca intre victima si Razvan F.C. , recidivist, ar fi izbucnit un conflict spontan. Acesta este necasatorit si nu are copii. Suspectul ar fi comis fapte penale comise cu violenta atat in tara, cat si in straintate. Conform surselor noastre acesta inainte de Craciun ar fi incendiat un imobil din Viseu de Sus iar anii trecuti ar fi facut puscarie pentru acte de violenta comise cu violenta.

"Fapta a fost comisa pe fondul consumului de alcool. Trei persoane de sex masculin au consumat bauturi alcoolice la una dintre ele acasa. La un moment dat, una dintre persoane a agresat-o pe o a doua, lovind-o cu pumnii, posibil si cu picioarele, insa asta vom afla curand. In urma leziunilor suferite, barbatul agresat a decedat. Cauza se afla in instrumentare la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. Urmeaza sa fie luate masurile care se impun. Agresorul este cunoscut ca avand antecedente penale in strainatate, pentru acte de violenta", a declarat, pentru baiamare24.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

In prezent suspectul este in custudoia politiei, urmand ca in functie de rezultatele necropsiei sa se stabileasca incadrarea juridica a faptei: omor sau lovituri cauzatoare de moarte.

CITESTE SI:

Prima crima din 2020 a avut loc azi noapte, la Viseu de Sus
Citeste
Accident dramatic cu sapte raniti. O fetita de sapte ani este in stare grava
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.