Cine era Ionut, tanarul de numai 22 de ani care si-a pierdut viata azi in Somcuta Mare

LACRIMI SI TRISTETE atat pentru familia lui Ionut cat si pentru cunoscutii acestuia. Tanarul maramuresean de nunai 22 de ani s-a stins din viata azi, in jurul orei 5:00 dimineata, dupa ce s-a izbit cu masina de un stalp pe o strada din Somcuta Mare.

Apropiatii tanarului, contactati de catre ActualMM, au povestit cu durere despre Ionut. Politistii maramureseni nu au ajuns inca la un verdict cu privire la modul in care s-a produs accidentul, insa prietenii tanarului spun ca acesta avea obiceiul sa calce pedala de acceleratie.

"Lucra ca sofer pe duba, facea curse externe. Avea si platforma, mai aducea masini din strainatate. Ducea si oameni uneori si era platit pe cursa. Era un baiat extraordinar, vesel… din pacate ii placea uneori sa mearga mai tare cu masina", a declarat un prieten al lui Ionut.

Tanarul era originar din localitatea Iadara, localitate in care si locuia de altfel. Potrivit apropiatilor, unele nopti si le petrecea in Baia Mare, pe la prieteni. Mesajele de condoleante curg pe retelele de socializare pentru tanarul de numai 22 de ani care avea toata viata inainte, dar care de acum se afla printre ingeri.

"Pentru cel care a plecat mult prea repede dintre noi, Sincere condoleante, Dormi in pace Toha!"

"Dormi in pace Toha drum lin spre cer "

ActualMM

A murit izbit de un stalp din beton
Citeste
Tragedie aviatica: 17 persoane aflate la bordul unui avion au murit
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.