Cine canta si ce evenimente au loc in ultima zi a celui mai asteptat festival al toamnei

CASTANE 2019  Dupa doua zile de distractie si spectacole la nivel inalt am ajuns la ultima zi a festivalului CASTANE 2019. Asa cum era de asteptat, ziua de 29 septembrie va fi una de neuitat pentru baimarenii, maramuresenii si toti ceilalti cetateni care iau parte anul acesta la sarbatoarea municipiului Baia Mare.

Pe langa programul artistic de senzatie , evenimentele organizate in ultima zi a festivalului sunt aparte: de la evenimente sportive si pana la zeci de expozitii pregatite sa-i primeasca pe cei curiosi, dar si targuri de mestesuguri populare.

Ultima zi a festivalului CASTANE 2019 vine si cu o surpriza culturala: la Teatrul Municipal va avea loc, incepand cu ora 19:00, spectacolul "Migrantii", iar intrarea este GRATUITA.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate azi, puteti citi AICI.

 

PROGRAM ARTISTIC – cine canta si unde

 

Organizatorii promit un show de senzatie in ultima zi de Castane. Pe langa un program artistic incarcat cu nume mari ale muzicii folclorice romanesti, care vor urca incepand de la ora 15:00 pe scena din Centrul Vechi, marile nume ale muzicii moderne recunoscute national si international vor canta pe scena de pe bd. Unirii din municipiu. Va redam mai jos programul artistic de la cele doua scene:

 

Centrul Vechi – de la ora 15:00

Ansamblul Folcloric National "Transilvania" si solistii vocali: Silvia Timis, Andreea Ghitiu, Alexandru Pop, Diana Topan, Natalia Cosma, Ionut Teudan, Bianca Latis, Florin Gherman, Marcela Latis, Ionut Sima, Ghita Breban, Denis Cupse, Gabriela Ardusatan, Mariana Cusner, Ramona Darha, Sonia Ratiu-Danciu, Bianca Botisan, Rafila Barbos, Livia Neag Nistea cu participarea orchestrei si a corpului de balet.

Artisti invitati: Dinu Iancu Salajanu, Angela Rusu, Florentina si Petre Giurgi
Ansamblul de dansuri "Coconii Maramuresului" – Ansamblul Profesionist "Dragan Muntean" din Deva, solisti vocali: Ciprian Roman, Cristian Fodor si Ovidiu Olari cu participarea orchestrei si a corpului de balet.

 

Bulevardul Unirii – de la ora 18:45

Surpriza serii vine, insa, la scena de pe bulevardul Unirii. Dupa ce timp de doua zile baimarenii au avut parte de mari nume ale muzicii internationale, ATB si Paul Van Dyk, ultima zi a festivalului nu putea sa dezamageasca. Astfel, incepand cu ora 23:15, pe scena din Baia Mare va urca renumitul DJ Burak Yeter.

Va redam mai jos programul artistic, pe ore, al scenei de pe bd. Unirii.

Ora 18:45 – Mira & Band
Ora 19:35 – Antonia
Ora 20:25 – Inna
Ora 21:15 – Carla’s Dreams
Ora 22:15 – Delia
Ora 23:15 – DJ Burak Yeter

 

ActualMM

Liga 2
Citeste
Ce nume vor urca astazi pe scena de la "Castane 2019"
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.