Cinci persoane ranite si patru autovehicule avariate, in urma unui accident pe dn18

Trebuie sa acordam atentie sporita asigurarii, atunci cand efectuam orice viraj. Orice clipa de neatentie poate avea consecinte grave.

Politistii din Viseu de Sus au intervenit ieri la un accident de circulatie soldat cu ranirea a trei adulti si doi copii si avarierea a patru autovehicule. Primele verificari au stabilit ca accidentul s-a produs ca urmare a faptului ca un barbat de 72 de ani nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stanga.

In timp ce conducea un autoturism pe directia Borsa – Viseu de Sus, septuagenarul a virat la stanga pentru a patrunde pe D.C. Izvorul Dragos si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un sucevean de 31 de ani. In urma coliziunii, masina condusa de barbatul de 72 de ani a fost proiectata intr-un autoturism parcat pe partea stanga a directiei de mers, iar autoturismul condus de sucevean a fost proiectat intr-un autocamion stationat pe partea dreapta a directiei de mers.

Ambii conducatori auto, o pasagera si doi copii din autoturismul condus de soferul sucevean au fost transportati la spital ca urmare a leziunilor suferite.

Soferii au fost testati cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se aflau sub influenta alcoolului.

O tanara s-a servit cu banii dintr-o casa de marcat
Citeste
Si-a lasat masina deschisa si s-a trezit fara bani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.