Cinci medalii si sapte finale pentru dansatorii prodance 2000 baia mare la cupa satmarului

Adaugat in categoria Sport
cinci-medalii-si-sapte-finale-pentru-dansatorii-prodance-2000-baia-mare-la-cupa-satmarului.jpg cinci-medalii-si-sapte-finale-pentru-dansatorii-prodance-2000-baia-mare-la-cupa-satmarului-1.jpg cinci-medalii-si-sapte-finale-pentru-dansatorii-prodance-2000-baia-mare-la-cupa-satmarului-2.jpg

Sportivii scolii de dans Prodance 2000 Baia Mare au participat la concursul ranking Cupa Satmarului desfasurat sambata, 11 mai, unde au urcat de cinci ori podium si au reusit clasarea in alte sapte finale.

Competitia desfasurata la Satu Mare – concurs ranking de dans sportiv – a strans pe ringul de dans 450 de sportivi din tara. Perechile care au reprezentat scoala de dans baimareana s-au clasat in 12 finale, din care cinci medalii: doua de aur, doua de argint si o medalie de bronz.

Locul 1: Andrei Tataran si Patricia Ghitiu .

Locul 2: Andrei Tataran si Patricia Ghitiu , acestia din urma trecand in clasa superioara – Hobby – in urma punctajului obtinut la acest concurs.

Locul 3 a fost obtinut de perechea Luca Madaras Aluas la Hobby 10-11 ani, si ei trecand de la clasa Hobby la clasa E.

In finalele competitiei s-au clasat sportivii: David Indrican si Antonia Mare .

Perechile de la Prodance 2000 se pregatesc in continuare pentru concursul ranking Cupa Floris care va avea loc in 19 mai in comuna livezile, Bistrita.

Cardinalul Lucian Muresan, Arhiepiscopul major al Bisericii Greco-Catolice despre vizita Papei Francisc in Romania
Citeste
alcoolemie-record-pe-drumul-public-de-pe-raza-comunei-rozavlea.jpg
Alcoolemie record pe drumul public de pe raza comunei rozavlea
Citeste