Cinci maramureseni condamnati la inchisoare depusi in penitenciar de politisti

Ieri, 25 martie, politistii maramureseni au pus in aplicare cinci mandate de executare a pedepsei inchisorii.

La Sighetu Marmatiei, politistii Biroului Urmariri au identificat doi tineri, pe numele carora Judecatoria Sighetu Marmatiei a emis mandate de executare a pedepsei inchisorii pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente. Un tanar de 31 de ani a fost condamnat la 2 ani, 2 luni si 20 de zile inchisoare, iar un tanar de 32 de ani are de executat o pedeapsa de 1 an si 6 luni inchisoare.
Un baimarean, de 42 de ani, condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de uz de fals a fost identificat si incarcerat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale.
Politistii din Ulmeni au incarcerat un barbat de 49 de ani, de pe raza comunei, pe numele caruia Tribunalul Maramures a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani de inchisoare in regim de detentie pentru savarsirea infractiunii de tentativa la omor.
O femeie de 36 de ani, din Salsig, condamnata de Curtea de Apel din Reggio Calabria, Italia la 9 ani si 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inducere, favorizare si exploatarea prostitutiei, respectiv prostitutia minorilor, a fost depistata si incarcerata de politistii din localitate.

Toate persoanele au fost depuse in penitenciar in vederea executarii pedepselor.

Femeie de 26 de ani, prinsa dupa ce trecut pe langa casele de marcat fara a achita produsele
Citeste
Toate informatiile noastre confirmate oficial de cadrele medicale
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.