Cinci copii ramasi orfani de mama au ramas acum si fara un acoperis deasupra capului dupa ce un incendiu le-a ars casa

CAZ IN TAUTII DE SUS Mai multi cetateni au lansat un apel umanitar pentru o familie din Tautii de Sus, ramasa fara un acoperis deasupra capului in mijlocul iernii, chiar inainte de sarbatori.

O familie de maramuresenia fost lovita de dezastre unul dupa altul. Dupa ce au ramas orfani de mama, cei cinci copii sunt acum crescuti cu greu de tatal lor. Desi nu se descurcau extraordinar, niciodata nu s-au plans si au incercat sa scoata ce e mai bun din ce aveau. Din nefericire, un incendiu puternic le-a distrus ieri-dimineata casa de pe strada Gordanului, nr. 24 din Tautii de Sus.

Din fericire, pompierii au reusit sa actioneze inainte ca locuinta sa se faca una cu pamantul, iar nimeni din familie nu a fost ranit. Din pacate, insa, familia a ramas acum si fara putinul pe care il aveau.

Zeci de mesaje au circulat pana azi pe retelele de socializare iar oamenii au inceput sa se organizeze pentru a-i ajuta cum pot pe cei cinci copii si tatal lor.

"Va rog frumos, cine poate si vrea sa faca o fapta buna inaintea lui Dumnezeu: sa ajutam o familie cu 5 copii orfani de mama carora in aceasta dimineata le-a ars casa si au ramas in pragul sarbatorilor fara nimica. Haine, pat, paturi sau bani, cine vrea poate sa contacteze la adresa aceasta: str. Gordanului, nr, 24, Tautii de Sus. Va rog sa ne contactati la nr. de telefon 0752842490. Dumnezeu sa va binecuvanteze!", a scris o baispreanca.

Vom reveni cu amanunte.

ActualMM

Marius si tatal lui plansi de intreaga comunitate in urma tragediei din spania
Citeste
FOTO
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.