Cinci copii ar fi fost batuti de un politist in cancelaria Scolii generale miresu mare

Incident grav la Miresu Mare. O familie acuza cadrele didactice de la Scoala Generala Miresu Mare ca ar fi asistat impasibili cum politistul din comuna ar fi lovit cinci elevi. Incidentul s-ar fi intamplat in cancelaria unitatii scolare.

CONTEXT

Conform informatiilor furnizate de tatal unuia dintre copiii agresati de politistul din Miresu Mare reiese faptul ca in cursul zilei de duminica la Politie ar fi fost depusa o plangere din partea unui localnic. Acesta sustinea ca tatal acestuia ar fi fost agresat de cinci tineri, care i-au spart si geamurile de la casa.

"S-au facut cercetari si s-a stabilit despre cine a fost vorba. Copilul meu in varsta de 12 ani nu a fost implicat. Astazi a venit la scoala politistul din comuna si au dus cinci copii la doamna directoare. Acolo i-a luat tare politistul si i-a lovit. Pe copilul meu l-a lovit peste cap de si-a muscat limba. Si pe copilul vecinului i-a tras o palma. De fapt pe toti i-a lovit, crezand ca asa va rezolva cazul de duminica. Cand am aflat ce s-a intamplat cred ca am avut 200 tensiunea. Am mers la politie dar nu l-am gasit pe domnul politist. L-am sunat de mai multe ori. M-a sunat si m-a intrebat de ce l-am injurat. Cum sa lovesti un copil de 12 ani iar directoarea sa asiste fara sa ii spuna nimic. Merg sa depun plangere la Baia Mare poimaine. Si va mai spun: nu sunt singurele probleme acolo" ne-a declarat tatal copilului de 12 ani.

Ce spune mama minorului

Mama elevului aflata in strainatate a postat un mesaj pe pagina de socializare. Il redam in totalitate.

"Scoala Gimnaziala din Miresu Mare unde se face diferenta intre copii. Unde cartile de dau pe pile si pentru cei cu situatie materiala mai grea nu se da nimic. Doamna directoare de ce ati permis ca 5 minori sa fie dusi la sectia de politie pentru declaratii sa fie loviti de catre seful de post de la Miresu Mare. De ce ati permis doamna directoare? Oare nu stiti ca nu trebuie sa dati intr-un minor. Cu ce drept domnul politist ia lovit iar dumneavoastra ati asistat nepasatoare? Copilul meu s-a speriat si a spus ca nu a facut nimic, chiar daca a fost lovit. Va promit ca nu va ramane asa si ca dumneavoastra si domnul politist o sa fiti trasi la raspundere pentru ce s-a intamplat azi in postul de Politie Miresu Mare.

Ce spune politia

"Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificari cu privirile la aspectele mentionate urmand ca in functie de cele constatate sa fie dispuse masuri" a declarat baimare24.ro Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

vom reveni

Un tanar beat a ajuns cu autoturismul intr-un gard din Leordina
Citeste
Politist acuzat ca a batut cinci copii chiar in directorat. Ce spun autoritatile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.