CIFRE MASLUITE: Noua MORTI COVID in weekend la ATI in Baia Mare, insa oficial nu s-a comunicat nimic


Preocupati in permanenta sa tina sub cheie informatii de interes public, respectiv sa puna piedici mass-media in publicarea unor informatii care releva situatia reala pademica in judet, Comitetul pentru Situatii de Urgenta Maramures face informari oficiale NEREALE, scrie ActualMM.

Mai multe surse medicale arata ca numarul mortilor in weekend, in Baia Mare, pana in seara zilei de duminica, la Spitalul Suport (TBC) a fost de 9 (8 persoane decedate in noaptea de sambata spre duminica si o persoana duminica). Aceste informatii sunt binecunoscute de catre o parte din autoritatile locale, dar si jurnalisti, tocmai de aceea socul a fost cu atat mai mare duminica la informarea de la ora 13:00, cand CJSU a facut publica informarea in care nu apare nici o persoana decedata in Maramures. Iar daca inca exista dubii cu privire la veridicitatea celor expuse de sursele noastre, va invitam sa calculati singuri diferentele intre informarile de sambata si de duminica ale CJSU privind situatia din Maramures:

Sambata, 7 noiembrie:
- 19 pacienti internati la ATI, dntre care noua pacienti intubati;
- 199 decese;

Duminica, 8 noiembrie:
- 15 pacienti internati la ATI, din care doi pacienti intubati;
- 199 decese;

Asadar, exista doua variante: un numar urias de persoane au decedat in sectia de ATI de la Spitalul Suport (doua dintre persoane, tata si fiu au decedat in aceeasi noapte), fara a fi raportate de catre Grupul de Comunicare Strategica, respectiv CJSU Maramures, ori un numar mare de pacienti s-au vindecat miraculos in aceeasi zi, desi erau intubati pe sectia de ATI, ceea ce ne-ar duce la un record national.

Tinand cont de faptul ca Maramuresul nu prea are prefect, fiind disparut fara urma, iar CJSU are numai purtator de cuvant, solicitam DEMISIA celor care gestioneaza situatia pandemiei in judetul Maramures. Sa vina altii mai competenti si a caror preocupare sa fie in primul rand cetateanul si bunastarea comunitatii, nu interesele electorale si politice. Nu suntem adeptii teoriilor conspiratiei, insa in caz ca mai are cineva un dubiu, zi de zi ni se demonstreaza ca totul se invarte in jurul alegerilor, a intereselor politice si economice ale unor grupuri care si in aceasta perioada de grea incercare pentru toti, isi urmaresc doar propriile interese.

ActualMM

Articolul CIFRE MASLUITE: Noua MORTI COVID in weekend la ATI in Baia Mare, insa oficial nu s-a comunicat nimic apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actualizare: Propunere: Municipiul Baia Mare ar putea intra in carantina zonala din cauza incidentei mari de cazuri. Aceeasi situatie in Tautii Magheraus si Sacalaseni
Citeste
Romania a intrat in mini-LOCKDOWN, la miezul noptii. Lista completa a masurilor si restrictiilor valabile in urmatoarele 30 de zile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.