CFR a vrut sa transporte 130 de calatori cu… un vagon

BAIMARENI REVOLTATI  Scandal ieri in Gara CFR Baia Mare. Trenul Regio 4046 de pe ruta Baia Mare – Jibou a fost neincapator pentru cei peste 130 de calatori. Motivul: trenul avea o locomotiva si un singur vagon in care incapeau doar 80 de persoane.

Oamenii s-au asezat in fata trenului si nu au plecat pana cand responsabilii CFR au adus inca un vagon. Abia dupa circa 35 de minute trenul a putut pleca din statie fiind nevoie si de interventia oamenilor legii, potrivit VasileDale.ro.

Un telespectator al TL Plus Baia Mare ne-a furnizat imagini video de la fata locului in care oamenii pur si simplu au fost revoltati. CFR-ul in loc sa rezolve problema ivita a anutat jandarmeria si politia, care si-au facut imediat aparitia la fata locului.

De mentionat este si faptul ca toti oamenii aveau fie bilete de calatorie, fie abonamente. Reprezentantii CFR spun ca de regula trenul are mai multe vagoane dar unele dintre ele se aflau in revizie. Problema a fost rezolvata in final iar reprezentantii CFR sustin ca vor lua masuri ca pe viitor sa nu mai fie astfel de incidente.

Sursa: VasileDale.ro

Femeie gasita moarta sub un pod din iadara
Citeste
Zeci de utilaje de deszapezire actioneaza in Maramures. Cum se circula pe drumurile judetene
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.