Cel mai mare battle intre liceele si colegiile din Baia Mare ARE LOC in prezenta Satra B.E.N.Z., DJ Shiver & Martin si VANOTEK

In pofida dezinformarilor venite din anumite medii mai mult sau mai putin politice, cel mai asteptat eveniment al acestei primaveri, in mediul liceenilor din Baia Mare si nu numai, va avea loc sambata, 7 martie, de la ora 20.00, la Sala Polivalenta "Lascar Pana"

Pe o pagina de Facebook care se numeste Gala Balurilor – Baia Mare, in spatele careia se ascund probabil niste tineri plictisiti sau pusi pe glume proaste s-a anuntat in aceasta seara ca evenimentul s-ar fi anulat. FALS.

Pentru a ne convinge, l-am contactat telefonic pe primarul Catalin Chereches care a confirmat pentru ActualMM ca evenimentul anuntat va avea loc: "Cum am anuntat, battle-ul dintre liceele si colegiile din orasul nostru, cu participarea unor artisti indragiti de ei, Satra B.E.N.Z., DJ Shiver & Martin si VANOTEK, are loc exact asa cum am anuntat, sambata, 7 martie, de la ora 20.00, la Sala Polivalenta "Lascar Pana". Ne vedem acolo!", transmite Catalin Chereches.

Evenimentul este organizat de primarul Catalin Chereches si Consiliul Local al Municipiului Baia Mare.

ActualMM

Poftiti la teatru!
Citeste
7 februarie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.