Cei opt copii din barsana ramasi orfani dupa ce tatal lor s-a spanzurat au nevoie de sprijin

In urma cu o saptamana, un caz a socat comuna Barsana. Un barbat si-a pus capat zilelor spanzurandu-se de un copac. In urma sa, au ramas opt copii.

Casa in care locuiesc a fost construita de Parohia Ortodoxa impreuna cu Manastirea din Barsana.
Inca din prima zi dupa descoperirea tragicului eveniment Parohia Ortodoxa Barsana a intervenit pentru a pregati cele necesare pentru inhumare, la care a primit sprijinul Primariei comunei Barsana si a conducerii scolii din localitate.

"In momentul de fata, pe numele mamei celor opt copii s-a deschis un cont bancar umanitar la Banca Cooperatista Tisa, cu urmatorul numar de cont in care se pot face donatii: RO39CRCOX250200000369433, pe numele Benta Lenuta – Maria.


S-a format o echipa pentru a finaliza finisajele interioare si exterioare la casa acestor copii si avem in discutie extinderea acestui imobil care este format doar din 2 camere si o baie. Asteptam sprijinul tuturor care doresc sa ajute acesti opt copii ramasi orfani.
Duminica trecuta in sase octombrie s-a facut o colecta in toate parohiile din Protopopiatul Sighet pentru a sprijinii financiar aceasta familie si cazuri asemanatoare, in care exista un cont deschis in cadrul sectorului social filantropic al Episcopiei Maramuresului si Satmarului.
Rugam pe toti ce care doresc sa ajute aceasta familie greu incercata!", scrie preotul Marcel Oprisan, pe o retea de socializare.

A furat parfumuri din supermarket, dar a fost prins
Citeste
Cel putin doi morti dupa ce un individ a deschis focul langa o sinagoga din Germania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.