Ce transmite satmareanca samuela rigo, motociclista ranita luna trecuta in maramures

Satmareanca Samuela Rigo, ranita intr-un accident grav de circulatie produs luni, 24 iunie 2019, in judetul Maramures, a tinut sa le multumeasca in mod public tuturor celor care i-au fost alaturi. Familiei, numarului record de donatori – peste 300, prietenilor, dar mai ales personalului medical de la Spitalul Judetean Baia Mare.

Samuela a fost externata vineri, 12 iulie, si a ajuns acasa, langa sotul si cei doi copii. Sam – cum ii spun apropiatii – tine sa multumeasca intregului personal medical de pe Sectia de Ortopedie si Traumatologie de la Spitalul Dr. Constantin Opris din Baia Mare, despre care are numai cuvinte de lauda.

"Pentru ca dupa atata timp am ajuns in sfarsit acasa, vreau sa multumesc din nou tuturor pentru ca mi-ati fost alaturi in toata perioada asta. Dar astazi, in special, vreau sa multumesc din suflet celor de pe sectia Ortopedie si Traumatologie de la Spitalul Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Cand ai oameni de calitate langa tine, totul pare mai usor. Multumesc ca mi-ati facut suferinta si sederea mult mai usoara, multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada…pentru amabilitatea si interesul cu care tratati pacientii, pentru ca faceti toate astea fara sa acceptati vreun ban. Medici, asistente, infirmieri… toti ati fost pentru mine o sursa de putere. Sunteti un exemplu demn de urmat intr-o tara sufocata de coruptie. Da, se poate si in Romania!", este mesajul Samuelei.

CITESTE SI:

Grozavii rutiere: BMW rupt in doua, dupa o coliziune
Citeste
21 de infractiuni rutiere, din care 11 pentru consum de alcool
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.