Ce se intampla cu pensiile luna aceasta

LOVITURA PENTRU PENSIONARI  Pensiile care vin prin posta vor ajunge cu intarziere luna aceasta, plata fiind decalata in mod justificat, sustine ministrul Muncii, Marius Budai.

Mai exact, plata pensiilor prin Posta Romana se va face in ianuarie pe 17 ianuarie, cu doua zile mai tarziu decat in mod obisnuit. Intarzierea este justificata prin faptul ca zilele de 1 si 2 ianuarie au fost sarbatori legale, a declarat vineri seara, la Romania TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai.

"Au fost inchise conturile in Trezorerie. Tinand cont de faptul ca 1 si 2 au fost sarbatori legale, este o intarziere justificata, nu este o intarziere venita din alte motive. S-au facut deschiderile de conturi, s-au facut plati de catre Posta Romana. Incepand de saptamana viitoare, cu precizarea ca se va lucra sambata, 12 ianuarie, se vor relua platile si vor intra in grafic. Practic platile trebuiau inchise in data de 15. Luna aceasta, si doar luna aceasta, se vor inchide in data de 17, cu doua zile decalate", a explicat Budai, potrivit Agerpres.

Pensionarii care incaseaza pensiile in cont si ii vor ridica de la bancomate cu cardul vor primii banii fara nicio zi de intarziere.

 

Sursa info: Libertatea.ro

Accident cu mai multe victime la iesirea din sighetu marmatiei
Citeste
Carambol pe DN 18, la iesirea din Sighetu Marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.