Ce posturi sunt scoase la concurs

Inspectoratul de Politie Judetean Maramures, cu sediul in municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr.37, organizeaza concurs/examen pentru ocuparea a doua posturi de ofiter de politie prin incadrare directa a persoanelor cu studii corespunzatoare cerintelor postului si care indeplinesc conditiile legale, respectiv:


– ofiter principal II la Biroul de Investigare a Criminalitatii la Regimul Fondurilor Publice si Coruptiei, Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice
– ofiter principal II la Biroul de Investigare a Criminalitatii Economice Sighetu Marmatiei, Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice
De asemenea, se organizeaza concurs/examen pentru ocuparea unui post de agent II la Compartimentul exploatare si reparatii auto, Serviciul Logistic prin incadrare directa a specialistilor.

Inscrierea candidatilor se va face personal, indiferent de localitatea unde isi are domiciliul candidatul, pe baza de cerere de inscriere la care se anexeaza documentele solicitate, in perioada 14.01 – 22.01.2019, inclusiv, in intervalul orar 09.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, respectiv municipiul Baia Mare, Str. 22 Decembrie, nr. 37.

Concursurile vor consta in desfasurarea unei probe scrise, ce va consta intr-un test de tip grila, elaborat de catre Comisia Centrala de Concurs din cadrul I.G.P.R. din tematica si bibliografia recomandata, avand ca scop verificarea cunostintelor de specialitate pe care le au candidatii si va avea loc la data de 30.03.2019.

Informatii suplimentare se pot obtine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures, telefon 0262/207.711 interior 20111 de luni pana vineri intre orele 08:00-16:00, sau pe site-ul de internet http://www.mm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Monografie despre viata si activitatea "Leului de la Sisesti", lansata in Maramures
Citeste
Lansare "360 de grade" de Anca Goja
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.