Ce i-a transmis primarul Chereches Preasfintitului Parinte Iustin la implinirea varstei de 58 de ani

ANIVERSARE  Ieri, 23 iunie, a fost o zi festiva pentru credinciosii maramureseni si satmareni. Preasfintitul Iustin Sigheteanul, episcopul Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, a implinit varsta de 58 de ani.

Printre cei care i-au transmis urari s-a numarat si primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches:

"Ma alatur astazi credinciosilor care vin inaintea liderului spiritual al eparhiei ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, Preasfintitul Iustin Sigheteanul, episcopul nostru drag care aniverseaza implinirea a 58 de ani. Va multumesc, Preasfintite Parinte, pentru neostoita activitate, rugaciune si devotamentul profund pentru Biserica lui Dumnezeu si a ortodoxiei noastre, pentru dedicarea exemplara in comunitatea baimareana si in celelalte comunitati pe care le pastoriti. Mai mult ca oricand este nevoie de lideri cu mintea agera, limpede si sufletul curat, in ochii carora putem privi cu incredere, lideri care slujesc pe Bunul Dumnezeu si pe fiecare credincios, mic sau mare, propovaduind neintrerupt adevarul, lumina, milostenia, iubirea frateasca, credinta in Dumnezeu si bunatate, mantuirea.

Va multumesc pentru fiecare cuvant intelept, pentru fiecare rugaciune si pentru speranta si credinta pe care Preasfintia Voastra o mentine in pofida tumultoasei vieti cotidiene pe care fiecare o traim in aceste vremuri usor tulburi. Va multumesc pentru proiectele comune care aduc bucurie, intaresc exemplul bunatatii, dragostei si daruirii pentru credinciosi si Biserica lui Dumnezeu. Domnul nostru sa va aiba mereu in paza, sa va binecuvanteze si sa va dea ani multi si buni in fruntea eparhiei pe care cu atata daruire o pastoriti. Intru multi si binecuvantati ani, Preasfintite Parinte Iustin!", a scris primarul pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook.

 

ActualMM

Vezi lista cu locurile din Baia Mare unde sunt amplasate cismelele Vital
Citeste
La "scaldat" in pielea goala in fantana arteziana din parcul Mara
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.