Ce artisti vor face show pe scenele de pe bulevardul Unirii si Centrul Vechi, plus alte evenimente sambata, 28 septembrie

CASTANE 2019   A doua zi a festivalului CASTANE 2019 promite si mai multe surprize placute pentru toti baimarenii, maramuresenii dar si ceilalti cetateni veniti din diferite judete ale tarii pentru a lua parte la cel mai asteptat eveniment al toamnei.

 

EVENIMENTE

 

Zecile de expozitii permanente sau temporare, minerale, arheologice dar si deja vestita expozitie EXPOFLORA vor incanta ochii tuturor celor care le vor calca pragul azi . Desigur, asta nu e tot: cluburile FIT Expert si Simared organizeaza evenimentele Natura – SPORT – Sanatate – Yoga Power; Yoga Kids; Cross Fit; Step tone & Coreo, la care toti iubitorii de sport sunt asteptati sa ia parte. Locatie: Clubul Simared.

Stadionul de Atletism va fi si el plin azi: Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Maramures, AS Club Atletic, organizeaza incepand cu ora 15:30 concursul de atletism pentru copii "Cupa Aghistinelor".

In Centrul Vechi si Piata Cetatii vor avea loc demonstratii de zumba si arte martiale, organizate de Clubul Sportiv Win Chun Baia Mare.

Pentru a vedea lista completa a evenimentelor cu locatiile si orele la care se vor desfasura, click AICI.

 

CONCERTE

 

Cum altfel s-ar putea incheia a doua zi a festivalului CASTANE 2019 decat cu un program artistic senzational, impartit pe cele doua scene montate in oras.

Fanfara Municipala Baia Mare va sustine si ea un concert de promenada, incepand cu ora 17:00, in Parcul Municipal "Regina Maria".

 

Show de zile mari la scena de pe bulevardul Unirii

 

De la ora 20:00, pe scena amplasata pe bulevardul Unirii din municipiu vor urca cei mai in voga artisti romani. Dar, pentru ca este cel mai asteptat eveniment al toamnei, organizatorii nu s-au rezumat la atat: unul dintre cei mai de succes DJ-i internationali, Paul Van Dyk este pregatit sa le ofere baimarenilor o seara de neuitat!

Pe scena vor mai urca si indragitii artisti Ioana Ignat, Irina Rimes, Vunk si B.U.G. Mafia.

 

ActualMM

 

Biciclist accidentat de o masina pe trecerea pentru pietoni
Citeste
Vine vara la sfarsit de septembrie. Temperaturi de 32 grade Celsius in primele zile de octombrie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.