CE A HOTARAT CJSU: La revedere, spectatori, la meciurile de fotbal in Maramures!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a reunit in sedinta extraordinara si a aprobat, prin hotarare, urmatoarele: Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta din unitatile administrativ-teritoriale Sighetu Marmatiei, Dragomiresti, Baia Sprie, Desesti, Bogdan Voda si Ardusat vor transmite Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures, in termen de 24 de ore de la emiterea hotararii, identificarea zonelor de risc si transmiterea de propuneri in conformitate cu Hotararea CNSU nr. 47/2020 pentru diminuarea riscului de infectare cu SARS-CoV-2 la nivelul unitatiii administrativ-teritoriale. O alta decizie luata este de functionare a activitatii restaurantelor, cafenelor, barurilor (in interior si exterior la terase), dar si a operatorilor licentiati in domeniul jocurilor de noroc, in intervalul orar 7.00-21.00, in localitatile unde rata de incindenta a cazurilor este egala sau mai mare de 1,5 la 1000 de locuitori, a declarat presedintele CJSU, prefectul Nicolae-Silviu Ungur.
Pentru a preveni, limita si combate pandemia cu SARS-CoV-2, autoritatile administratiei publice locale din Boiu Mare si Vadu Izei isi vor organiza programul de activitate in regim de munca la domiciliu/telemunca, respectiv prin asigurarea prezentei unui singur angajat in fiecare birou din institutie/asigurarea programului de activitate in doua schimburi. De asemenea, s-a aprobat in perioada starii de alerta, in scopul prevenirii, limitarii si combaterii pandemiei cu SARS-CoV-2, inchiderea la ora 8.00 dimineata, in ziua desfasurarii competitiei sportive a parcarii publice amplasate pe strada Dealul Florilor (deasupra stadionului "Viorel Mateianu), respectiv inchiderea cu doua ore inainte de inceperea meciurilor a Skate Park si a terenului viran imprejmuit din dreapta peluzei, de langa strada Dealul Florilor, la toate competitiile sportive care vor fi desfasurate pe stadionul "Viorel Mateianu" din Baia Mare, a mai precizat prefectul de Maramures.

Articolul CE A HOTARAT CJSU: La revedere, spectatori, la meciurile de fotbal in Maramures! apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Pentru dezvoltare: Ocna Sugatag a devenit statiune turistica de interes national. La fel, Sighetu Marmatiei si Cavnic, statiuni turistice de interes local
Citeste
DIN RESPECT PENTRU BAIMARENI – Primarul Chereches cere PNL si USR sa ii nominalizeze pe Mircea Cirt si pe Dan Ivan pentru functiile de viceprimari
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.